KONELEX 2018 TÜYAP KONYA’DA

Kuruluşumuz TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası ve KOSGEB desteği ile düzenlenecek olan KONELEX 2018 Konya 13. Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimive Otomasyon Fuarı 10-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında KONMAK 2018, İSKON 2018 ve Konya Sac İşleme Teknolojileri Fuarları ile eş zamanlı olarak Konya Ticaret Odası - TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Ülkemizin hızla gelişim gösteren sektörlerinden biri olan elektrik sektörü, ekonomideki büyüme, artan nüfus ve şehirleşmenin de etkisiyle son yıllarda büyük artışlar yaşamıştır. Yılda ortalama % 8 artış gösteren elektrik talebi sektörün büyümesine önemli katkı sağlarken, Türkiye'deki önemli sanayi dallarına ve ülke ekonomisindeki genel büyümeye oranla oldukça yüksek seviyede seyretmektedir.
Enerji, ekonominin ve yaşam standardının vazgeçilmez kaynağıdır. Ekonominin sağlıklı büyümesi için üretim yapılması ve bu üretimin büyüyerek devam etmesi gerekmektedir. İhracatta üretime bağlı olunca, enerji sanayicilerimiz dolayısıyla da ülke ekonomimiz için vazgeçilmezdir.

Ülkemizin "KOBİ Başkenti" ve "Üretim Üssü " Konya'da otomotiv yan sanayinden makine sanayine, dökümden tarım makineleri ve imalat sanayine, ambalajdan elektrik –elektroniğe, gıda sanayinden mobilya ve ayakkabıya kadar 80 değişik sektörde üretim yapılmaktadır. KONELEX 2017 Fuarının bölge ve ülke ekonomisi için büyük önem taşıyan ilimizde düzenlenecek olmasının sektör ve bölge için ayrı bir önem ifade ettiği düşüncesindeyiz.
Sektörde faaliyet gösteren lider firma ve firma temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilecek fuar, 4 gün boyunca yurtiçi ve yurtdışından gelecek binlerce profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapacaktır.

Fuarlar 10-11-12 Mayıs 2018 tarihlerinde 10:00 -19:00, 13 Mayıs 2018 Pazar günü ise 10:00 – 18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN